Nathanweg, Kowloon, Hongkong, 208-212 de universele bouw, ruimte 1001
Van goede kwaliteit automobielbladzekeringen voor verkoop
Van goede kwaliteit automobielbladzekeringen voor verkoop
Ons project is zeer ingewikkeld. Het Zhuolunteam hielp ons met succes om de kosten te drukken en de efficiency van het project te verhogen. Dank u!

—— Alcatel Lucent

De ernstige en verantwoordelijke professionele houding en de hoogst professionele het werkstijl hebben effectief de tenuitvoerlegging van ons project bevorderd.

—— Labram Adams

Een betrouwbare vriend loste snel mijn probleem op.

—— Alfred

Ik ben online Chatten Nu

dongguan Julun electronics co.,ltd

1 2 3
dongguan Julun  electronics co.,ltd dongguan Julun  electronics co.,ltd dongguan Julun  electronics co.,ltd
Julun Julun Julun

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Merken : Julun
Jaarlijkse omzet : 5900000-7000000
Opgericht Jaar : 2009
Export pct : 70% - 80%

De dienstprincipe: de klantentevredenheid is onze unswerving achtervolging!

 

Wij denken dat de dienst een deel van producten is. De preinleiding van het verkoopproduct, de technische begeleiding in verkoop, het bezoek van de telefoonterugkeer en de dienst van productnaverkoop zijn een integraal onderdeel van ons product. Op lange termijn productie en verrichtingspraktijk, hebben wij bij de opleiding van de betekenis van het personeel van de dienst en kwaliteit van dienst aangedrongen, die strikt supervisiemechanisme in alle aspecten van pre-sale, verkoop en na verkoop de vestigt, om ervoor te zorgen dat onze diensten echt worden uitgevoerd.

 

Kwaliteitsprobleem dat behandelt: het product dat niet vereist nadat de dienst het beste product is, het is ook onze constante achtervolging. Wij in het productontwerp, technologisch aspectenonderzoek, kwaliteitscontrole en leveren grote inspanningen voor Cengcengbaguan, strikt toezicht op de kwaliteitsproblemen, zullen riskeren controle bij de laagste waaier; om de kwaliteitsproblemen op te lossen, zullen wij opstelling een groep de specifieke klantenservicedienst, zij snel, in plaats van installatie en technische begeleiding, de de reparatiedienst van het klantenservicesupplement, volgens klantenvereisten verlenen, de kwaliteitsproblemen toe te schrijven aan ongemak aan klanten om met de snelste snelheid op te lossen.

 

Als u om het even welke commentaren en suggesties aangaande onze producten en diensten hebt, kunt u de de diensthotline gebruiken, fax, E-mail en andere vormen van direct contact met ons de dienstcentrum, zullen wij aan uw adviezen en suggesties van het onderzoek binnen 24 uren, werken en zullen u antwoorden.

Contactgegevens
dongguan Julun electronics co.,ltd

Contactpersoon: Mr. Chandler

Tel.: 86-769-81920831

Fax: 86-0769-27200802

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)