Nathanweg, Kowloon, Hongkong, 208-212 de universele bouw, ruimte 1001
Thuis Over ons

Geschiedenis

Van goede kwaliteit automobielbladzekeringen voor verkoop
Van goede kwaliteit automobielbladzekeringen voor verkoop
Ons project is zeer ingewikkeld. Het Zhuolunteam hielp ons met succes om de kosten te drukken en de efficiency van het project te verhogen. Dank u!

—— Alcatel Lucent

De ernstige en verantwoordelijke professionele houding en de hoogst professionele het werkstijl hebben effectief de tenuitvoerlegging van ons project bevorderd.

—— Labram Adams

Een betrouwbare vriend loste snel mijn probleem op.

—— Alfred

Ik ben online Chatten Nu

dongguan Julun electronics co.,ltd

1 2 3
dongguan Julun  electronics co.,ltd dongguan Julun  electronics co.,ltd dongguan Julun  electronics co.,ltd
Julun Julun Julun

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Merken : Julun
Jaarlijkse omzet : 5900000-7000000
Opgericht Jaar : 2009
Export pct : 70% - 80%

De Elektronikaco. van Dongguanjulun, Ltd werd opgericht in 2009 en specialiseert zich in elektronische beschermingscomponenten en andere assistentproducten. Combinerend productie, verkoop, en de dienst, worden wij toegewijd aan het voorzien van bedrijven van componenten, ontwerp en ontwikkelings de diensten, en de keten van de productlevering optimalisering en integratie om aan de behoeften van origineel materiaalfabrikanten, ontwerpfabrikanten, elektronische verwerkende providers, en kleine en middelgrote ondernemingsklanten te voldoen. Het bedrijf wordt gevestigd in Dongguan, Guangdong, en heeft opstellingsbureaus en de dienstafzet in Hong Kong, Zuid-China, Centraal China, Oost-China en andere gebieden om voor efficiënte en geschikte klantenservice te streven.
In de loop van de jaren behandelt het bedrijf door ononderbroken inspanningen, de producten van de Elektronika van Zhuo Lun de huidige zekeringsreeks, thermische zekeringsreeks, de reeks van de zekeringshouder, sensorreeks, PTC zekering, gevoelige druk -/zijn de thermistor, de nieuwe zekering van het energievoertuig, de twee transistorhalfgeleider, de veiligheidscondensatoren van X/y-, filmcondensatoren, SMD-weerstanden/condensatoren en andere randproducten, producten wijd gebruikt in milieuverlichting, slimme meters, communicatie producten, huistoestellen, automobielelektronika, machtsproducten en andere toepassingen.
De bedrijven baseren zich op een sterke productie en leveren capaciteit, diversificatie van productregelspecificaties, adequate voorziening en de vraag, is reeds een partner van vele eminente bedrijven om te worden zijn sterke steun. om naar doorbraken in de producten van de de elektronikaverkoop van Zhuo te streven Lun, hebben wij een verscheidenheid van productcertificatie, met inbegrip van UL, VDE, kc, PSE, CQC, ROSH, enz., verkregen om aan de behoeften van verschillende klanten te voldoen. Tegelijkertijd, zich baseert op de de leveringscapaciteit van het bedrijf en de diversificatie van productspecificaties, zetten wij onze doelstellingen op het internationale toneel om naar nieuwe doorbraken te streven. Momenteel, zijn onze producten verkocht aan diverse landen in Azië en Europa.
Tijdens de snelle groei, dringt het bedrijf bij onophoudelijk het creëren van waarde voor klanten aan, optimaliseert onophoudelijk front-end marketing en logistiek steun, en handelt als professionele partner in de industriële leveringsketen. Verleen de diensten op de toegevoegde waarde zoals oplossingen, technische ondersteuning, pakhuislogistiek, en e-commerce. De Elektronika van Zhuolun zette ook een systeem van de marktactie op en het mechanisme van de klantenbescherming, vormde een technologie en commercieel de dienstsysteem dat product ontwikkeling, het raadplegen en plannings de diensten, en het verstrekken van industriële toepassingsoplossingen op grote schaal combineert. Het plaatste ook de portal-site voor informatieintegratie en toepassingsintegratie. , gebruikerseenmaking en de herwinningsdiensten.
De hartelijke, open, en strenge collectieve cultuur en het wetenschappelijke en normatieve beheer nemen een groot team van professionele talenten op. Zij werken in productontwikkeling, bevordering en onderhoud samen, en begrijpen diep de betekenis van „klant-centric“ en „onderhoud „Elk detail dat de verrichtingen doorneemt van het bedrijf en het beheer het uitgebreide vertrouwen en de steun van de klant.“ wint
De Elektronika van Zhuolun is een diepgaande technische partner met vele binnenlandse en buitenlandse fabrikanten met een open en harmonische houding geworden. Het is compatibel met elkaar en blijft zich op nieuw gebied van toepassing ontwikkelen.
Het de groeiproces van ZhuoLun-Elektronika is het proces om klanten te dienen en met klanten verder te gaan. Wij werken en leveren hard elke inspanning om elke uitdaging met vertrouwen te ontmoeten.

 

 

Producttoekenning en bedrijfeer

 

Contactgegevens
dongguan Julun electronics co.,ltd

Contactpersoon: Mr. Chandler

Tel.: 86-769-81920831

Fax: 86-0769-27200802

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)