dongguan Julun electronics co.,ltd

Onze belofte blijft
Geef mobiliteitsopties voor de behoeften van onze klant§wants
  • China dongguan Julun  electronics co.,ltd Bedrijfsprofiel
  • China dongguan Julun  electronics co.,ltd Bedrijfsprofiel
  • China dongguan Julun  electronics co.,ltd Bedrijfsprofiel
Bedrijf Details
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië
Type Business: Fabrikant, Verdeler/groothandel
Merken: Julun
Jaarlijkse omzet: 5900000-7000000
Opgericht Jaar: 2009
Export pct: 70% - 80%
Inleiding

China dongguan Julun  electronics co.,ltd Bedrijfsprofiel 0

 

China dongguan Julun  electronics co.,ltd Bedrijfsprofiel 1

China dongguan Julun  electronics co.,ltd Bedrijfsprofiel 2

De Metsoelektronika is een leverancier van elektronische componenten, ontwerp en ontwikkelings de diensten voor elektronische verwerkende ondernemingen. De leveringsketen is geïntegreerd, geoptimaliseerd en efficiënt. De dienstproducten: beschermingscomponenten, zekering en van de zekeringshouder reeksen, reeks weerstands, condensatorreeks, en andere diensten, die een brede waaier van industriële elektronika behandelen, communicatie materiaal, de elektronika van de consument, automobielelektronika, mobiele telefoontoepassingen.

 

De bedrijfszakenfilosofie moet blijven waarde voor klanten tot stand brengen, front-end marketing en logistiek ondersteuningsteam, als de keten van de de industrielevering blijven optimaliseren professionele partners. Verleen de diensten op de toegevoegde waarde zoals vereistenverwezenlijking, oplossingen, technische ondersteuning, pakhuis, logistiek en e-commerce. Voldoe klanten aan behoeften van origineel materiaalfabrikanten, originele ontwerpfabrikanten, elektronische verwerkende providers en kleine en middelgrote ondernemingen. om klant van het bedrijf van Lun beter te dienen Lun, etc. heeft Zhuo Lun opstellingstak en bureau in China, Hongkong, China, Zuidelijk China, centraal China, Oost-China. Welkom om te onderzoeken en samen te werken.

Geschiedenis

De Elektronikaco. van Dongguanjulun, Ltd werd opgericht in 2009 en specialiseert zich in elektronische beschermingscomponenten en andere assistentproducten. Combinerend productie, verkoop, en de dienst, worden wij toegewijd aan het voorzien van bedrijven van componenten, ontwerp en ontwikkelings de diensten, en de keten van de productlevering optimalisering en integratie om aan de behoeften van origineel materiaalfabrikanten, ontwerpfabrikanten, elektronische verwerkende providers, en kleine en middelgrote ondernemingsklanten te voldoen. Het bedrijf wordt gevestigd in Dongguan, Guangdong, en heeft opstellingsbureaus en de dienstafzet in Hong Kong, Zuid-China, Centraal China, Oost-China en andere gebieden om voor efficiënte en geschikte klantenservice te streven.
In de loop van de jaren behandelt het bedrijf door ononderbroken inspanningen, de producten van de Elektronika van Zhuo Lun de huidige zekeringsreeks, thermische zekeringsreeks, de reeks van de zekeringshouder, sensorreeks, PTC zekering, gevoelige druk -/zijn de thermistor, de nieuwe zekering van het energievoertuig, de twee transistorhalfgeleider, de veiligheidscondensatoren van X/y-, filmcondensatoren, SMD-weerstanden/condensatoren en andere randproducten, producten wijd gebruikt in milieuverlichting, slimme meters, communicatie producten, huistoestellen, automobielelektronika, machtsproducten en andere toepassingen.
De bedrijven baseren zich op een sterke productie en leveren capaciteit, diversificatie van productregelspecificaties, adequate voorziening en de vraag, is reeds een partner van vele eminente bedrijven om te worden zijn sterke steun. om naar doorbraken in de producten van de de elektronikaverkoop van Zhuo te streven Lun, hebben wij een verscheidenheid van productcertificatie, met inbegrip van UL, VDE, kc, PSE, CQC, ROSH, enz., verkregen om aan de behoeften van verschillende klanten te voldoen. Tegelijkertijd, zich baseert op de de leveringscapaciteit van het bedrijf en de diversificatie van productspecificaties, zetten wij onze doelstellingen op het internationale toneel om naar nieuwe doorbraken te streven. Momenteel, zijn onze producten verkocht aan diverse landen in Azië en Europa.
Tijdens de snelle groei, dringt het bedrijf bij onophoudelijk het creëren van waarde voor klanten aan, optimaliseert onophoudelijk front-end marketing en logistiek steun, en handelt als professionele partner in de industriële leveringsketen. Verleen de diensten op de toegevoegde waarde zoals oplossingen, technische ondersteuning, pakhuislogistiek, en e-commerce. De Elektronika van Zhuolun zette ook een systeem van de marktactie op en het mechanisme van de klantenbescherming, vormde een technologie en commercieel de dienstsysteem dat product ontwikkeling, het raadplegen en plannings de diensten, en het verstrekken van industriële toepassingsoplossingen op grote schaal combineert. Het plaatste ook de portal-site voor informatieintegratie en toepassingsintegratie. , gebruikerseenmaking en de herwinningsdiensten.
De hartelijke, open, en strenge collectieve cultuur en het wetenschappelijke en normatieve beheer nemen een groot team van professionele talenten op. Zij werken in productontwikkeling, bevordering en onderhoud samen, en begrijpen diep de betekenis van „klant-centric“ en „onderhoud „Elk detail dat de verrichtingen doorneemt van het bedrijf en het beheer het uitgebreide vertrouwen en de steun van de klant.“ wint
De Elektronika van Zhuolun is een diepgaande technische partner met vele binnenlandse en buitenlandse fabrikanten met een open en harmonische houding geworden. Het is compatibel met elkaar en blijft zich op nieuw gebied van toepassing ontwikkelen.
Het de groeiproces van ZhuoLun-Elektronika is het proces om klanten te dienen en met klanten verder te gaan. Wij werken en leveren hard elke inspanning om elke uitdaging met vertrouwen te ontmoeten.

 

 

Producttoekenning en bedrijfeer

 

China dongguan Julun  electronics co.,ltd Bedrijfsprofiel 0

Dienst

De dienstprincipe: de klantentevredenheid is onze unswerving achtervolging!

 

Wij denken dat de dienst een deel van producten is. De preinleiding van het verkoopproduct, de technische begeleiding in verkoop, het bezoek van de telefoonterugkeer en de dienst van productnaverkoop zijn een integraal onderdeel van ons product. Op lange termijn productie en verrichtingspraktijk, hebben wij bij de opleiding van de betekenis van het personeel van de dienst en kwaliteit van dienst aangedrongen, die strikt supervisiemechanisme in alle aspecten van pre-sale, verkoop en na verkoop de vestigt, om ervoor te zorgen dat onze diensten echt worden uitgevoerd.

 

Kwaliteitsprobleem dat behandelt: het product dat niet vereist nadat de dienst het beste product is, het is ook onze constante achtervolging. Wij in het productontwerp, technologisch aspectenonderzoek, kwaliteitscontrole en leveren grote inspanningen voor Cengcengbaguan, strikt toezicht op de kwaliteitsproblemen, zullen riskeren controle bij de laagste waaier; om de kwaliteitsproblemen op te lossen, zullen wij opstelling een groep de specifieke klantenservicedienst, zij snel, in plaats van installatie en technische begeleiding, de de reparatiedienst van het klantenservicesupplement, volgens klantenvereisten verlenen, de kwaliteitsproblemen toe te schrijven aan ongemak aan klanten om met de snelste snelheid op te lossen.

 

Als u om het even welke commentaren en suggesties aangaande onze producten en diensten hebt, kunt u de de diensthotline gebruiken, fax, E-mail en andere vormen van direct contact met ons de dienstcentrum, zullen wij aan uw adviezen en suggesties van het onderzoek binnen 24 uren, werken en zullen u antwoorden.

Ons Team

1 onze visie moet een leverancier van wereldklasse van elektronische componenten zijn
2 onze geest is: eenvoud, concentratie
3 onze stijl: houd belofte, geen verontschuldigingen, geef nooit op

 

4 onze waarden zijn:
Klant: alles is gebaseerd op de waarde van de klant
Principe: systeem eerst, leiding tweede
Norm: houd op elk moment de piek en doel op de eerste plaats.
Team: eenstemmig, Qi gebroken goud
Dankbaarheid: om een mens met een dankbaar hart te zijn en eerbied met liefde te winnen
Verantwoordelijkheid: verantwoordelijk voor zich, verantwoordelijk voor de onderneming, en verantwoordelijk voor de maatschappij