lopende band

dongguan Julun  electronics co.,ltd fabriek productielijn 0

 

 

Eerst, productieautomatisering:

1, het flard is hoge precisie, is de fout in het micronniveau;
2, hoge productieefficiency, kunnen meer dan 20.000 per uur kleven;
3, de flardkwaliteit zijn goed, is de flardkwaliteit gehouden binnen 100PPM;
4, gemakkelijke programmering, met de capaciteit om de gedrukte raad in een CAD formaat in de machineerkenning programmeringsmogelijkheden direct om te zetten;
5, productieautomatisering, van de grondstof van het product beginnen worden allen die gecontroleerd door de computer zonder handverrichting, tot het afgewerkte product automatisch wordt voltooid, en de exploitant moet slechts verantwoordelijk zijn voor het toezicht op het helper en productieproces;
6, overeenkomstig milieu-eisen, de gebruikte productielijn stemmen met het internationale elektronische proces van de productenrohs standaardproductie overeen, heeft het product ROHS-dienst voor certificering bereikt.

 

Ten tweede, beheersinformatie:

De productie van de apparaten van de machtsbescherming is verschillend van andere elektronische producten en door kleine partijen en veelvoudige verscheidenheden gekenmerkt. De grote verscheidenheid van componenten brengt heel wat problemen aan het verwervingsplan voor kunstmatige componenten. Met geavanceerd materiaal en geavanceerd beheer, introduceerde het bedrijf ERP de software van het ondernemingsresourcebeheer aan het eind van 2007. Wij handhaven verschillende BOMs van alle instrumenten in het ERP systeem. Dan worden duizenden plannen van de grondstoffenverwerving voor producten automatisch door MRP berekend die op BOM van het volledige product wordt gebaseerd, dat de verkeerde verwerving en de over--levering van grondstoffen vermijdt die door vorige handplannen worden bewerkstelligd. Het voorkomen van dergelijke fenomenen heeft zoals lekkage en aankoop volledig de fondsen gebruikt.
De klantenorden worden geupload van het CRM-systeem aan het ERP van het bedrijf systeem en door de computer volledig foutloos verbonden. MPS berekent en voltooit automatisch de productie BOM volgens de volledige machine, en produceert de overeenkomstige productie materiële rekeningen, die verkeerd of het missen van grondstoffen vermijdt. Het materiaal van het streepjescodeaftasten wordt verstrekt voor elk proces om uploaden het in real time van productieinformatie, nauwkeurige vertoning van de status van de productproductie, nauwkeurige statistieken van product-related gegevens, en betrouwbare waarborg van het de productieproces van het product te realiseren, dat de volledige controle van het volledige productieproces tevredenstelt.

 

Ten derde, de visualisatie van de productieinformatie:

Wij hebben een het groot-scherm elektronische vertoning bij de productieplaats geïnstalleerd. De geplande hoeveelheid, de vrijgegeven hoeveelheid, de onderhanden werkhoeveelheid en de voltooide hoeveelheid elke klantenorde kunnen in realtime worden getoond. Het is het beste hulphulpmiddel voor productie het plannen.
De verre cliënt kan worden gebruikt om tot het de informatieplatform van de productieafdeling toegang te hebben. Zolang het overeenkomstige volgnummer is ingegaan, kan het huidige productiestatuut van de orde worden gevraagd en de interactie tussen de productieinformatie en de op de markt brengende afdeling kan worden gerealiseerd.
Het personeel van het bedrijfbeheer kan over de op productie betrekking hebbende informatie door om het even welke computer van het bedrijf, met inbegrip van de de productieinformatie van de werknemer onderzoeken, de kwaliteits abnormale informatie die in de productie etc. wordt geproduceerd. Als het aantal herhaald voorkomen van een kwaliteitsanomalie het maximumaantal alarmreeks in het systeem bereikt, zal het systeem automatisch deze informatie aan de aangewezen supervisors melden. Het systeem zal automatisch diverse types van grafieken op basis van deze informatie elke maand trekken. De gegevens die in sommige speciale processen worden verzameld kunnen ook automatisch als een normale distributiekromme worden in kaart gebracht, die een belangrijke basis voor analyse van kwaliteitsanomalieën is.

 

Ten vierde, het productiemilieu zonder stof:

wegens het loodvrije proces dat door het bedrijf wordt goedgekeurd, ontdekten wij in het productieproces dat het productiemilieu een grote invloed op productkwaliteit heeft. Het bedrijf heeft overeenkomstige veranderingen in de volledige productieworkshop in vier aspecten aangebracht: luchtstof, op hoge temperatuur in de zomer, vochtigheid in het regenachtige seizoen, en statische elektriciteit in de winter.
1. Sluit alle originele overtollige vensters, en sluit volledig de toegang tot de workshop;
2, installeerden een groot aantal airconditioningsmateriaal, zodat de temperatuur het hele jaar door van de volledige workshop bij een constante temperatuur;
3. Koop een droger op grote schaal van de luchtvorst om ervoor te zorgen dat de vochtigheid binnen de workshop binnen een redelijke waaier is;
4, leggend antistatische grond, die een antistatisch plafond, de winkelvloer bij een bepaalde afstand leggen om het aangewezen aan de grond zettende punt te plaatsen. Zorg ervoor dat elk stuk van apparatuur en bank in de workshop aan de aarde kan worden aangesloten. Elke werknemer heeft antistatische overall uitgegeven en een antistatische armband tijdens het werk gedragen om het effect te verminderen van statische elektriciteit op de productkwaliteit.
 

 

dongguan Julun  electronics co.,ltd fabriek productielijn 1

 

OEM / ODM

  

R & D

dongguan Julun  electronics co.,ltd fabriek productielijn 0