• De loodvrije Ceramische GDT Buizen van de Gaslossing voor VFDs
De loodvrije Ceramische GDT Buizen van de Gaslossing voor VFDs

De loodvrije Ceramische GDT Buizen van de Gaslossing voor VFDs

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: JULUN
Certificering: UL VDE CCC IEC
Modelnummer: De Buizen van de gaslossing (GDT) 2ra-5 Reeksen

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 100pcs
Verpakking Details: 100
Levertijd: 4-6 weken
Betalingscondities: T/T
Levering vermogen: 1.000.000 PCs
Beste prijs Contact

Gedetailleerde informatie

Materiaal: Ceramische Zekering Kleur: wit
Hoog licht:

De loodvrije GDT Buizen van de Gaslossing

,

De ceramische GDT Buizen van de Gaslossing

,

GDT Buis voor VFDs

Productomschrijving

De Buizen van de gaslossing (GDT) 2ra-5 Reeksen
 

De Metsoelektronika is een leverancier van elektronische componenten, ontwerp en ontwikkelings de diensten voor elektronische verwerkende ondernemingen. De leveringsketen is geïntegreerd, geoptimaliseerd en efficiënt. De dienstproducten: beschermingscomponenten, zekering en van de zekeringshouder reeksen, reeks weerstands, condensatorreeks, en andere diensten, die een brede waaier van industriële elektronika behandelen, communicatie materiaal, de elektronika van de consument, automobielelektronika, mobiele telefoontoepassingen.


De bedrijfszakenfilosofie moet blijven waarde voor klanten tot stand brengen, front-end marketing en logistiek ondersteuningsteam, als de keten van de de industrielevering blijven optimaliseren professionele partners. Verleen de diensten op de toegevoegde waarde zoals vereistenverwezenlijking, oplossingen, technische ondersteuning, pakhuis, logistiek en e-commerce. Voldoe klanten aan behoeften van origineel materiaalfabrikanten, originele ontwerpfabrikanten, elektronische verwerkende providers en kleine en middelgrote ondernemingen. om klant van Lun Lun-bedrijf beter te dienen, etc. heeft Zhuo Lun opstellingstak en bureau in China, Hongkong, China, Zuidelijk China, centraal China, Oost-China. Welkom om te onderzoeken en samen te werken.

 

 

Productpresentatie

De loodvrije Ceramische GDT Buizen van de Gaslossing voor VFDs 0De loodvrije Ceramische GDT Buizen van de Gaslossing voor VFDs 1De loodvrije Ceramische GDT Buizen van de Gaslossing voor VFDs 2De loodvrije Ceramische GDT Buizen van de Gaslossing voor VFDs 3De loodvrije Ceramische GDT Buizen van de Gaslossing voor VFDs 4De loodvrije Ceramische GDT Buizen van de Gaslossing voor VFDs 5De loodvrije Ceramische GDT Buizen van de Gaslossing voor VFDs 6De loodvrije Ceramische GDT Buizen van de Gaslossing voor VFDs 7De loodvrije Ceramische GDT Buizen van de Gaslossing voor VFDs 8De loodvrije Ceramische GDT Buizen van de Gaslossing voor VFDs 9De loodvrije Ceramische GDT Buizen van de Gaslossing voor VFDs 10

Wilt u meer details over dit product weten
Ik ben geïnteresseerd De loodvrije Ceramische GDT Buizen van de Gaslossing voor VFDs kun je me meer details sturen zoals type, maat, hoeveelheid, materiaal, etc.
Bedankt!
Wachten op je antwoord.