De de automobieldefinitie en Specificaties van de Zekeringsverbinding

September 30, 2018

De de automobieldefinitie en Specificaties van de Zekeringsverbinding

 

De automobielgebruiksverbindingen zijn zelf-handelt onderbrekingstoestellen voor de bescherming van elektroapparaten tegen ongeschikte huidige ladingen. De huidige stroom wordt onderbroken door van de zekeringsdraad te smelten waarin de stroom stroomt.

De volgende internationale verordeningen en de aanbevelingen in hun momenteel geldige versie zijn geldig voor zekeringsverbindingen:

 

 • DIN 72581
 • DIN 43560
 • ISO 8820
 • UL 275
 • SAE

(Verder moeten het niveau van technologie, de details van eigenlijk geldige implementatie zouden de bepalingen, het veiligheid-principe de „mensen, de dieren en de materiële activa tegen gevaar,“ evenals de kwalificatie van de geïnstalleerde componenten worden beschermd moeten worden in acht genomen - zelf-verantwoordelijkheid van de fabrikant van elektroapparaten.)

Selectieverklaringen en Aanbevelingen

De nominale spanning (UN) van een zekeringsverbinding moet of hoger minstens gelijk zijn dan het werkende voltage van de apparaat of assemblageeenheid die met de zekeringsverbinding moet worden beschermd. Als het werkende voltage zeer laag is, moet de natuurlijke weerstand van de zekeringsverbinding (voltagedaling) misschien in overweging worden gevergd.

 

De voltagedaling (UN) wordt gemeten volgens normen b.v. wordt DIN, ISO, JASO, gedeeltelijk maximumwaarden gemeenschappelijk voor ook verklaard.

 

De geschatte stroom (I-rat) zou van een zekeringsverbinding ongeveer aan de werkende stroom van de apparaat of assemblageeenheid moeten beantwoorden die moet worden beschermd (overeenkomstig de omgevingstemperatuur en de geschatte huidig-definitie, wat de toegelaten ononderbroken stromen betekent).

 

De hogere omgevingstemperatuur (Tumg) betekent extra lading voor de zekeringsverbindingen. De het verwarmen voorwaarden van de maximum voorkomende omgevingstemperatuur moeten, in het bijzonder met hoge geschatte stromen van de zekeringen, en een sterke thermische straling van componenten dichtbij worden gecontroleerd. Voor dergelijke toepassingen, zou de zekering moeten zijn derated overeenkomstig het volgende diagram, resp. lijst (zie factor FT):

 

wegens verschillende specificaties van geschatte stroom de geadviseerde ononderbroken stroom van de zekeringsverbindingen max. 80% van hun geschatte stroom (met een omgevingstemperatuur van 23°C) is, zie ook de zekering-specifieke huidig-draagt capaciteit (f) op de individuele pagina's van de catalogus.

 

De pre-een boog vormt tijdslimieten wijzen op de relatie van het smelten tijd aan stroom. (Zij worden voorgesteld aangezien een envelopkromme voor vermeld allen stromen. schatte)

 

De het smelten integraal (I2 t) vloeit uit de geregelde smeltende stroom en de overeenkomstige het smelten tijd voort. Bij bovenmatige stroom met het smelten tijden < 5="" ms="" the="" melting="" integral="" remains="" constant="">

 

De brekende capaciteit (IB) voor om het even welke het werken en foutenvoorwaarden zou moeten volstaan. De kort:sluitenstroom (maximumfoutenstroom) die door de zekeringsverbindingen bij de nominale spanning in de standaardomstandigheden moet worden onderbroken moet niet hoger zijn dan het huidige beantwoorden aan de brekende capaciteit van de zekeringsverbinding.

 

De maximummachtsdissipatie (PV) wordt bepaald bij een lading met geschatte stroom, na temperatuurevenwicht verkregen te hebben. In verrichting, kunnen deze waarden enige tijd voorkomen.

 

De typische waarden zijn vermeld en daarnaast de standaardwaarden voor zekeringen die aan normen voldoen.

 

De automobielselectie van de Zekeringsverbinding

Met betrekking tot de product-veiligheid van het apparaat en het leven/betrouwbaarheid van de zekeringsverbindingen, is een correcte keus belangrijk. Slechts wanneer het kiezen correct en wanneer het gebruiken als akkoord gegaan (dat betekent beantwoordend aan het niveau van technologie en de geldige aanbevelingen, evenals getoond de gespecificeerde kenmerken in de gegevensbladen) in beraad van het veiligheid-principe (d.w.z. de „mensen, de dieren en de intrinsieke waarden moeten tegen gevaar“ worden beschermd) kunnen een welomlijnde functie van de zekeringsverbindingen aangezien een beschermingscomponent (geschat breekpunt) mogelijk is. De persoonlijke verantwoordelijkheid van fabrikanten van elektroapparaten is toepasselijk hier:

 

„Om het even welk betrokkene in de productie van elektrosystemen of de productie van elektromateriaal, omvatte die die de verrichting van dergelijke systemen behandelen of het materiaal is, volgens de huidige interpretatie van de wet individueel verantwoordelijk voor elk aspect van naleving aan de erkende regels en de procedures van elektrotechniek.“

 1. De noodzakelijke voltageclassificatie van een zekeringsverbinding wordt gevestigd door zijn vereist werkend voltage dat (in overweging de voltagedaling van de zekeringsverbinding neemt).
 2. De huidige classificatie van een zekeringsverbinding (deZekeringvan IN) wordt gevestigd door de max. efficiënte huidige lading (I-maximum diewerken) in overweging de omgevingstemperatuur (Factor FT) vergt en de variërende geschatte huidige definities („constante huidige“ definitie) (zie Faktor FI). Het volgende is van toepassing: In-Zekering3 Ioperating-max. x FI x FT
 3. t-waarde (huidig-tijd-integraal). 2 desgevallend van impulslading en voor halfgeleiderbescherming kan een geschikte huidige classificatie ook met behulp van I worden nagegaan
 4. De bovengenoemde twee punten zullen u helpen om de meest geschikte huidige classificatie van een zekeringsverbinding en zijn pre-een boog vormt tijdslimieten (verifieer indien nodig experimenteel) na te gaan.
 5. De noodzakelijke brekende capaciteit van de zekeringsverbinding wordt bepaald door de max. mogelijke foutenstroom die kan voorkomen.
 6. Naast de bovengenoemde punten, is de methode van installatie ook belangrijk voor de correcte selectie die van de zekeringsverbinding (in overweging mogelijke goedkeuring neemt).

Met betrekking tot specifieke voorwaarden van om het even welke bepaalde toepassing (product-veiligheid) het is over het algemeen noodzakelijk om de zekeringsverbinding en/of de thermische stroomonderbreker of de houder in het apparaat te controleren dat in de normale en foutenomstandigheden moet worden beschermd!

 

 

laatste bedrijfsnieuws over De de automobieldefinitie en Specificaties van de Zekeringsverbinding 0