Wat TVs-Dioden zijn

November 21, 2018

Laatste bedrijfsnieuws over Wat TVs-Dioden zijn

TVs-de Dioden zijn elektronische die componenten worden ontworpen om gevoelige elektronika tegen tijdelijke werkkrachten met hoog voltage te beschermen. Zij kunnen aan overvoltagegebeurtenissen antwoorden sneller dan de meeste andere types van de apparaten van de kringsbescherming, en in een verscheidenheid van oppervlakte opzetten en de raads opzettende formaten van de door-gatenkring aangeboden.

 

Zij functioneren door voltage tot een bepaald die niveau (als „het vastklemmen“ apparaat wordt bedoeld) te beperken met p-n verbindingen die een groter gebied in dwarsdoorsnede dan die die van een normale diode hebben, hen toestaan om grote stromen aan grond te leiden

zonder schade te ondersteunen.

 

TVs-de Dioden worden over het algemeen gebruikt om tegen elektrooverbeklemtoning zoals die te beschermen veroorzaakt door bliksemstakingen, aanleidinggevende ladingsomschakeling, en elektrostatische lossing (ESD) verbonden aan transmissie op gegevenslijnen en elektronische kringen.

 

TVs-de Dioden kunnen een brede waaier van de toepassingen van de kringsbescherming passen maar hoofdzakelijk ontworpen om I/O interfaces in telecommunicatie en industrieel materiaal, computers en de elektronika van de consument te beschermen.

 

TVs-de Diodekenmerken omvatten:
Lage stijgende schommelingsweerstand
Eenrichtings en Tweerichtings beschikbare polariteit
De omgekeerde waaier van afstand houdenvoltages van 5 aan 512V
Geplateerd het Tin Pb-Vrij van de RoHS volgzaam-steen
Oppervlakte-onderstel machtsclassificaties van 400W aan 5,000W
De asclassificaties van de loodmacht van 400W aan 30,000W (30kW)
Hoge huidige bescherming beschikbaar voor 6kA en 10kA