Traditionele Zekeringen versus PTCs

October 26, 2018

Laatste bedrijfsnieuws over Traditionele Zekeringen versus PTCs

Traditionele Zekeringen versus PTCs

De zekeringen en PTCs zijn beide overstroombeveiligingapparaten, hoewel elke aanbieding hun eigen unieke werkende kenmerken en voordelen. Het begrip van de verschillen tussen de twee technologieën zou de keus in selectie, afhankelijk van de toepassing gemakkelijker moeten maken

.

Het duidelijkste verschil is dat PTCs automatisch resettable is terwijl de traditionele Zekeringen moeten worden vervangen nadat zij zij worden overgehaald. Terwijl een zekering volledig de stroom van stroom zal tegenhouden (die in kritieke toepassingen) kan worden gewenst na de meeste gelijkaardige te sterke intensiteitgebeurtenis, blijft PTCs equiment toelaten om, behalve in extreme gevallen te functioneren.

 

Omdat zij automatisch terugstellen, kiezen vele kringsontwerpers PTCs in instanties waar de te sterke intensiteitgebeurtenissen zouden moeten vaak voorkomen, en waar handhavend lage garantie en de dienstkosten, het constante systeem uptime, en/of de gebruikerstransparantie bij een premie zijn. Zij worden ook vaak gekozen in kringen die moeilijk om of in verre plaatsen zijn toegang te hebben tot, waren zekeringsvervanging moeilijk zouden zijn.

 

Er zijn verscheidene andere werkende te overwegen kenmerken die PTCs en zekeringen onderscheiden, en het is ook best om apparatenprestaties v3o3or gebruik te testen en te verifiëren binnen de eindtoepassing.

 

Om te leren hier klikken meer over traditionele zekeringen tegenover PTCs.