Het overzicht van het productieproces

July 4, 2018

Laatste bedrijfsnieuws over Het overzicht van het productieproces

Eerst, productieautomatisering:

1. De flardreeks heeft hoge precisie en de fout is in het micronniveau;
2, hoge productieefficiency, meer dan 20.000 per uur;
3, gemakkelijk aan programma, met de capaciteit om het gedrukte raadsdiagram in CAD formaat in de machineerkenning direct om te zetten;
4, productieautomatisering, van de grondstoffen van het product worden allen gecontroleerd door de computer zonder handverrichting, tot het afgewerkte product automatisch wordt voltooid, en de exploitant moet slechts verantwoordelijk zijn voor de helper en productieproces controle;
5, overeenkomstig milieubeschermingseisen, de productielijn stemmen met het internationale elektronische proces van de productrohs standaardproductie overeen, heeft het product de ROHS-certificatie van het gezag verkregen.

 

Ten tweede, beheersinformatie:

De productie van de apparaten van de machtsbescherming is verschillend van andere elektronische die producten, door kleine partijen en veelvoudige verscheidenheden worden gekenmerkt. En een grote verscheidenheid die van componenten, een groot probleem brengt aan de verwerving van handcomponenten. Met geavanceerd materiaal en geavanceerd beheer, introduceerde het bedrijf ERP de software van het ondernemingsresourcebeheer aan het eind van 2007. Wij handhaven verschillende BOMs van alle instrumenten in het ERP systeem, en dan worden duizenden plannen van de grondstoffenverwerving van de producten automatisch berekend door MRP volgens BOM van de gehele machine, die de verkeerde aankoop en bovenmatige die aankoop van grondstoffen vermijdt door vorige hand te plannen worden gebracht. Het voorkomen van fenomenen zoals lekkageaankopen heeft toegelaten dat de fondsen volledig worden gebruikt.
De klantenorde wordt geupload door het CRM-systeem aan het ERP van het bedrijf systeem. Het wordt volledig foutloos verbonden door de computer. Het wordt automatisch berekend door MPS volgens de productie BOM van de gehele machine, en de overeenkomstige productieorder wordt geproduceerd om het verkeerde materiële en gemiste haar te vermijden. Elk proces verstrekt het materiaal van het streepjescodeaftasten, realiserend de realtime upload van productieinformatie, nauwkeurige vertoning van de status van de productproductie, nauwkeurige statistieken van product verwante gegevens, en betrouwbare waarborg van het proces van de productproductie, die de volledige controle van het volledige productieproces tevredenstelt.

 

Ten derde, de visualisatie van de productieinformatie:
Wij installeerden een het groot-scherm elektronische vertoning op de productieplaats. De geplande hoeveelheid, de vrijgegeven hoeveelheid, het aantal onderhanden werk en de voltooide hoeveelheid de orde van elke klant kunnen in realtime worden getoond, die het beste hulphulpmiddel voor productieplanning is.
Het informatieplatform van de productieafdeling kan door een verre cliënt worden betreden. Zolang het overeenkomstige volgnummer is ingegaan, kan het huidige productiestatuut van de orde worden onderzocht, en de interactie tussen de productieinformatie en de op de markt brengende afdeling wordt gerealiseerd.
Het personeel van het bedrijfbeheer kan op productie betrekking hebbende informatie door om het even welke computer van het bedrijf, met inbegrip van de informatie van de werknemersproductie, kwaliteits abnormale die informatie vragen tijdens productie wordt geproduceerd, etc. Als het aantal herhaalde abnormaliteiten de bovengrens van het aantal alarmreeks in het systeem bereikt, zal het systeem automatisch deze informatie aan de aangewezen supervisor melden. Het systeem zal automatisch diverse types van grafieken volgens deze informatie elke maand trekken. De gegevens door sommige speciale processen worden verzameld kunnen normale distributiekrommen als belangrijke basis voor de analyse die van de kwaliteitsanomalie automatisch ook trekken.

 

Ten vierde, is het productiemilieu stofvrij:

wegens het loodvrije die proces door het bedrijf wordt goedgekeurd, vonden wij dat het productiemilieu een grote invloed op productkwaliteit tijdens het productieproces heeft. Het bedrijf heeft overeenkomstige veranderingen in de volledige productieworkshop in termen van luchtstof, de zomerhitte, vochtigheid in het regenachtige seizoen, en statische elektriciteit in de winter aangebracht.
1. Sluit alle originele overtollige vensters en sluit volledig de passages in die de workshop ingaan;
2, installeren een groot aantal airconditioningsmateriaal, zodat de temperatuur van de volledige workshop het hele jaar door constant is;
3. Kocht een grote droger van de luchtvorst om ervoor te zorgen dat de vochtigheid in de workshop binnen een redelijke waaier is;
4. De antistatische vloer wordt gelegd, en een antistatisch plafond wordt gelegd. Het aan de grond zettende punt van de workshopvloer wordt geplaatst bij een bepaalde afstand. Zorg ervoor dat elk stuk van apparatuur en werkbank in de workshop aan de aarde kan worden aangesloten. Elke werknemer heeft antistatische overall uitgegeven en antistatische armbanden tijdens het werk gedragen om het effect te verminderen van statische elektriciteit op productkwaliteit.