Varistor Overzicht

September 6, 2018

Laatste bedrijfsnieuws over Varistor Overzicht

Om betrouwbare verrichting te verzekeren, zou de voorbijgaande voltageafschaffing in vroege stadia van het ontwerpproces moeten worden overwogen. Dit kan een complexe taak zijn aangezien de elektronische componenten voor verdwaalde elektrotijdelijke werkkrachten meer en meer gevoelig zijn. De ontwerper moet de soorten voorbijgaande bedreigingen bepalen en bepalen welke toepassingen terwijl het voldoen aan van de de normen en normen van het productagentschap nodig zijn.

Varistors worden meer en meer gebruikt als frontlinieoplossing voor voorbijgaande schommelingsbescherming. Littelfuse verstrekt deskundigheid aan de ontwerper en biedt de breedste waaier van de technologieën van de kringsbescherming aan om te kiezen van.

JULUN-varistors zijn beschikbaar in een verscheidenheid van vormen om een brede waaier van toepassingen te dienen. De opties omvatten ultra kleine oppervlakte opzetten multi-layer ontstoringsapparaat (MLV) apparaten voor kleine elektronikatoepassingen, en traditionele mid-range metaaloxidevaristors (MOVs) en asmetaaloxidevaristors voor bescherming van kleine machines, krachtbronnen en componenten. Littelfuse biedt ook grotere terminal aan opzet MOVs voor industriële toepassingen.

Een recentere innovatie aan de JULUN-productregel, MLVs richt een specifiek deel van het voorbijgaande voltagespectrum – het het niveaumilieu van de kringsraad waar, hoewel lager in energie, tijdelijke werkkrachten van ESD, aanleidinggevende ladingsomschakeling, en zelfs bliksem de schommelingsresten anders gevoelige geïntegreerde schakelingen zouden bereiken. Elk van deze gebeurtenissen kan op de Elektromagnetische compatibiliteit (EMC) van een product, of zijn immuniteit aan tijdelijke werkkrachten betrekking hebben die schade of defect konden veroorzaken.

JULUN biedt vijf verschillende versies van MLVs met inbegrip van het MHS Reeksesd Ontstoringsapparaat voor hoge datasnelheden aan, de ml-Reeks die de breedste toepassingswaaier steunt, de MLE-Reeks voorgenomen voor ESD terwijl het verstrekken van filter diefuncties, de MLN-Serie van de Reeksvierling in spaander 1206 & 0805 en de AUML-Reeks voor de specifieke die tijdelijke werkkrachten wordt gekenmerkt in automobiel elektronische systemen worden gevonden.

Vergemakkelijken de oppervlakte monteerbare MOV (Metaaloxidevaristor) apparaten douane in SMT-assemblageproces en lossen de ruimte de beperkingskwestie op van PCB. Zij zijn solderable terugvloeiing en golf en omvatten de reeks van CH, van SM7, van SM20, van MLE, MHS, van ml, en MLN-.

De traditionele radiale door-gatenmov (Metaaloxidevaristor) apparaten zijn beschikbaar in diameters van 5mm, 7mm, 10mm, 14mm, 20mm en 25mm. Zij zijn geschikt voor het bieden van de bescherming van de voltageschommeling voor een grote verscheidenheid van toepassingen en omvatten de CIII, iTMOV, van La, van TMOV, van Ra, van UltraMOV, van UltraMOV25S, en ZA-reeks.

Naakte schijfvaristors zijn industriële high-energy elementen. Zij worden voor speciale toepassingen ontworpen die uniek elektrocontact vereisen die of methodes verpakken door klanten worden gevraagd. De CA-Reeksen voorbijgaande stroompiekbeveiligingen zijn industriële high-energy schijfvaristors (MOVs) voorgenomen voor speciale toepassingen die uniek elektrocontact vereisen die of methodes verpakken door de klant worden verstrekt.

Thermische beschermende Metaaloxidevaristors (TMOVs) worden ontworpen om aan abnormale overvoltagevereisten van UL 1449 te voldoen. Zij kunnen golf zijn zonder enige behoefte aan speciale of dure assemblageprocessen wordt gesoldeerd en de iTMOV, van TMOV, van TMOV25S, en TMOV34S-reeks omvatten die.

Industriële hoge energievaristors verstrekken een veel hogere schommeling en energieclassificatie dan regelmatige MOVs (Metaaloxidevaristors) en bezitten ook diverse terminals om verschillende assemblageverzoeken of voorwaarden te passen. Zij omvatten de BEDELAARS, BB, CA, DA, Ha, HB34, HC, HF34, HG34, TMOV34S, UltraMOV25S, CIII, de reeks van FBMOV, en TMOV25S-.

De specialiteit MOVs (Metaaloxidevaristors) is beschikbaar in unieke vormpasvormen en bezit diverse van de voltagewaaier en schommeling mogelijkheden. Zij omvatten CIII, FBMOV, de doctorandus in de letteren, en Ra-reeksen.

Geïntegreerde varistors bestaan uit een 40kA-varistor bouwsteen (MOV) met een integraal thermaal geactiveerd element. Deze apparaten worden gezien als een onafhankelijk Type 1spd door UL.

De Reeks thermaal beschermde en niet Versplinterende varistor van JULUN FBMOV vertegenwoordigt een nieuwe ontwikkeling in kringsbescherming. Het bestaat uit een 40kA-varistor bouwsteen (MOV) met een integraal thermaal geactiveerd die element wordt ontworpen om in het geval van oververhitten te openen wegens abnormaal overvoltage, beperkte huidige voorwaarden.